reispas Vraag reispas aan

Vervoer van maandag t/m zaterdag | BEL: 06-13839915

Naoberbus

€ Van deur tot deur

Van deur tot deur

Tarieven / zones

De Naoberbus rijdt in heel Berkelland. Binnen de gemeente  brengen wij u van deur tot deur! Wilt u naar de markt, bakker, museum of familie? Bel dan tussen 9:00 - 16:00 uur naar 06 - 138 399 15 om de planner aan de telefoon te krijgen en bestel een rit! U kunt ook een rit bestellen via onze website door hier te klikken. Wij vragen u vriendelijk een rit zoveel mogelijk 24 uur van te voren te bestellen, zodat wij u zo optimaal mogelijk kunnen helpen. Als er een geplande rit komt te vervallen, dan verzoeken wij dit zo spoedig mogelijk aan de planner door te geven. Ook dit kan tot 16:00 uur.. 

De Naoberbus rijdt van maandag tot en met zaterdag van 9:00 uur tot 21:00 uur. Soms is er sprake van een aangepast rooster in verband met feestdagen, de aanpassing wordt aangegeven op onze facebookpagina. Op Tweede Kerstdag, Tweede Paasdag, Hemelvaart en Tweede Pinksterdag wordt wel gereden.

Reispas

Om gebruik te maken van onze diensten, is het nodig om lid te worden. Het lidmaatschap kost € 20 voor een heel jaar. U wordt lid door een reispas aan te vragen. De reispas kunt u hier aanvragen. De chauffeur en planner kunnen naar uw reispas vragen.

Zones
Voor het berekenen van de kosten, maakt De Naoberbus gebruik van zones; één zone wordt verrekend middels aftekening van  één strip op de strippenkaart. Één strip kost €1,30 als u gebruik maakt van een 10-strippenkaart.
Wat betekent dit? Als u met de Noaberbus naar een andere locatie binnen de bebouwde kom van uw eigen woonplaats gaat, wordt er 1 strip afgetekend (1 zone). Woont of verblijft  u in het buitengebied, zoals buitengebied Haarlo, en wilt u naar de kern van uw dorp, zoals Haarlo? Als deze rit onder de vier kilometer is, betaalt u voor 1 zone. Is deze afstand meer dan vier kilometer, dan worden er 2 zones verrekend.
Gaat u met de Naoberbus naar een naastgelegen bestemming naast  de bebouwde kom van uw woonplaats (buitengebied of naburig dorp) dan worden er 2 zones verrekend. Zo betaalt u voor een enkele reis van Rekken naar Eibergen 2 zones. Is de afstand tussen uw woonplaats en de bestemming bij een enkele rit meer dan 10 kilometer? Dan valt deze rit in zone 3. Hierbij kunt u bijvoorbeeld denken aan een enkele rit van Rekken naar Ruurlo. Het maximaal aantal zones per enkele reis is tevens op 3 bepaald. Een enkele rit kost u dan ook nooit meer dan € 3,90.

Kortom:

1 zone = 1 strip (maximaal 4 km)
2 zones = 2 strippen (tot 10 km)
3 zones = vanaf 10 km: 3 strippen (tevens maximaal aantal strippen per enkele rit)

Maakt u veel ritten? Dan is een 24 rittenkaart een goedkopere oplossing voor u! De 24-rittenkaart kost € 30,-

Kaartverkoop

De strippenkaarten kunnen bij de chauffeur in de bus of auto worden gekocht en dienen contant aan de chauffeur te worden afgerekend.
Het is ook mogelijk een of meerdere losse kaartjes te kopen. De prijs van een los kaartje (goed voor 1 zone) bedraagt € 1,50.