Vervoer van maandag t/m zaterdag | BEL: 06-13839915

Naoberbus

Vriendenactie

Vrienden steunen elkaar, door dik en dun. De Naoberbus heeft meer steun nodig en is op zoek naar vrienden.

De Naoberbus is al ruim 9 jaar een vertrouwde verschijning in het straatbeeld van de gemeente Berkelland. Hiervoor zijn 25 vrijwilligers actief.

Inwoners (vaak oudere, kwetsbare mensen) uit onze gemeente die voor vervoer afhankelijk zijn van anderen, vervoeren wij op afspraak van deur tot deur.

De Naoberbus zorgt er op deze manier voor dat mensen niet vereenzamen, dat zij hun boodschappen kunnen blijven doen, dat ze naar hun club kunnen gaan, naar de familie, de fysiotherapie etc. Wij vinden dat iedereen moet kunnen deelnemen aan het sociale leven en de maatschappij, zonder telkens weer een beroep te moeten doen op een mantelzorger, kinderen of buren. Wij versterken de leefkracht van vaak kwetsbare mensen.

Er wordt gereden naar elk adres binnen de gemeente Berkelland en ook naar (het centrum van) Barchem, Groenlo en Lochem.

Onze organisatie ontvangt geen subsidie en we willen het vervoer voor de klanten graag betaalbaar houden. Daarvoor hebben wij uw steun nodig en vragen wij u vriend te worden van de Naoberbus door maandelijks of jaarlijks een bijdrage aan onze Stichting over te maken. Het te doneren bedrag is vrij maar we zouden een bijdrage van ca. € 5 per maand of € 50 per jaar zeer op prijs stellen.

Overweegt u een jaarlijkse bijdrage (tot wederopzegging) te geven dan kunt u dat laten weten door het volgende formulier in te vullen. 

AANMELDINGSFORMULIER DONATIE VRIEND VAN DE NAOBERBUS 

(Let op, invoervelden met een * zijn verplichte velden, anders wordt het formulier niet verstuurd)

Aanhef*
   
Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Telefoon*
E-mail*
Steunvorm*
Het te doneren bedrag hier invullen SVP*

De bankopdracht waarmee de donatie wordt overgemaakt, regelt uzelf met uw eigen bank als zijnde een periodieke betaling.

De Naoberbus hoopt veel “vrienden” te mogen verwelkomen. De resultaten van de actie worden hieronder vermeld.

Wij danken u bij voorbaat voor uw bijdrage.

LAATSTE STAND VRIENDENACTIE:

AANTAL DONATEURS t/m 1 april: 9
AANTAL DONATEURS t/m 30 april: 13
AANTAL DONATEURS t/m 31 augustus: 20
AANTAL DONATEURS t/m 31 december: 24

 

SPONSORING

De NaoberBus biedt mensen die onvoldoende mobiel zijn, vervoer per auto of rolstoelbus in de gemeente Berkelland. Zij betalen daarvoor per rit een kleine vergoeding naast een jaarlijkse bijdrage voor het lidmaatschap van de NaoberBus. Naast deze inkomsten is de NaoberBus afhankelijk van sponsoring en andere vormen van donaties. Een aantal bedrijven steunt ons al geruime tijd en daar we uiteraard zeer dankbaar voor. Van de meeste sponsoren vindt u de naam of logo hiernaast op de website en/of op de NaoberBus.

Wilt u ons als bedrijf of particulier steunen, dan kan dat op de volgende manieren:

SPONSORING

U kunt zich als sponsor aan ons verbinden. Als tegenprestatie plaatsen wij desgewenst op deze website uw bedrijfslogo dat telkenmale voor enkele seconden rechts op het scherm wordt getoond.

Afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag is het ook mogelijk om het bedrijfslogo op de NaoberBus te laten zetten. 
Indien u hiervoor belangstelling heeft kunt u dit per mail aan ons kenbaar maken.

DONATEUR
U kunt ons ook financieel steunen door vriend te worden van de NaoberBus. Zie de tekst hierboven.

EENMALIGE GIFT

Een eenmalige gift of schenking is natuurlijk ook welkom. Uw bijdrage kunt u eventueel direct overmaken maar u kunt ook wachten totdat we contact met u hebben opgenomen. Hier zijn alvast onze bankgegevens:

IBAN: NL58 RABO 0378332864 t.n.v. Stichting Berkelland Oproep Bus

    De Berkelland Oproep Bus (NaoberBus) is een ANBI erkende instelling waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Wij staan geregistreerd onder RSIN nummer 852871090.     


Heeft u aanvullende vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen via het algemene e-mailadres van onze Stichting [  ]