reispas Vraag reispas aan

Vervoer van maandag t/m zaterdag | BEL: 06-13839915

Naoberbus

Steun de NaoberBus

De NaoberBus biedt mensen die onvoldoende mobiel zijn, vervoer per auto of rolstoelbus in de gemeente Berkelland. Zij betalen daarvoor per rit een kleine vergoeding naast een jaarlijkse bijdrage voor het lidmaatschap van de NaoberBus. Naast deze inkomsten is de NaoberBus afhankelijk van sponsoring en andere vormen van donaties. Een aantal bedrijven steunt ons al geruime tijd en daar we uiteraard zeer dankbaar voor. Van de meeste sponsoren vindt u de naam of logo hiernaast op de website en/of op de NaoberBus.

Wilt u ons als bedrijf of particulier steunen, dan kan dat op de volgende manieren:

SPONSORING

Op onderstaand formulier kunt u zich als sponsor opgeven. Als tegenprestatie plaatsen wij desgewenst op deze website uw bedrijfslogo dat telkenmale voor enkele seconden rechts op het scherm wordt getoond.

Afhankelijk van de hoogte van het sponsorbedrag is het ook mogelijk om het bedrijfslogo op de NaoberBus te laten zetten.

DONATEUR U kunt ons ook financieel steunen door donateur te worden van de NaoberBus. Stuur daarvoor onderstaand formulier volledig ingevuld aan ons toe. Wij nemen daarna contact met u op.
EENMALIGE GIFT

Een eenmalige gift of schenking is natuurlijk ook welkom. Gebruik s.v.p. onderstaand formulier om aan te geven hoe u ons wilt steunen. Uw bijdrage kunt u eventueel direct overmaken maar u kunt ook wachten totdat we contact met u hebben opgenomen. Hier zijn alvast onze bankgegevens:

IBAN: NL58 RABO 0378332864 t.n.v. Stichting Berkelland Oproep Bus

    De Berkelland Oproep Bus (NaoberBus) is een ANBI erkende instelling waardoor giften fiscaal aftrekbaar zijn. Wij staan geregistreerd onder RSIN nummer 852871090.     


Heeft u aanvullende vragen, schroom niet om contact met ons op te nemen via het algemene e-mailadres van onze Stichting [  ]

INSCHRIJVING SPONSOR - DONATEUR - EENMALIG BEDRAG

(De met een * aangegeven velden zijn verplichte invoervelden)

Aanhef*
   
Naam*
Adres*
Postcode*
Woonplaats*
Geboortedatum
     
Telefoon*
E-mail*
Steunvorm*
Bij sprake van eenmalig bedrag, svp hier aangeven welk bedrag